Комплект за маникюр и педикюр Beurer MP 44, 7 приставки, Контрол на скоростта на работа, LED светлина, Бял/Розов

Комплект за маникюр и педикюр Beurer MP 44, 7 приставки, Контрол на скоростта на работа, LED светлина, Бял/Розов

id s2543171
Описание

Beurer MP 44 е комплект за маникюр и педикюр, който идва със 7 висококачествени приставки, които имат изключително издръжливо сапфирено покритие или полиращ филц. Благодарение на ергономичния си дизайн, MP 44 е лесен и удобен за разнообразна употреба. Той има практична LED светлина и защитна капачка за праха от нокти, които ви предлагат допълнително удобство по време на употреба. През останалото време всички приставки може да бъдат държани в удобната торбичка за съхранение. Бъдете сигурни, че маникюрът и педикюрът ви ще изглежда невероятно, където и да се намирате с този практичен комплект, който ще бъде винаги до вас.

- Степени на работа: 2 (2,500 rpm ±20%/4, 600 rpm ±15%)
- Приставки: 7 броя
- LED светлина
- Въртене в две посоки
- Аксесоари включени в комплекта: 
1 х Чанта за съхранение 
- Приставки включени в комплекта:
1 х Сапфирен диск, фин:
Това е фин сапфирен диск за пилене и обработка на ноктите. Специфичното при него е, че се върти само вътрешния диск, докато външната поддръжка не се движи. Това позволява прецизно изпилване на ноктите без риск от изгаряне на кожата, заради бързо въртящия се диск.
1 х Сапфирен диск, груб:
Това е по-груб сапфирен диск за пилене и обработка на ноктите. Тази приставки ви позволява да скъсите по-дебелите нокти като ги изпилите. Той премахва по-големи част на ноктите бързо, което значи че трябва да го използвате внимателно.
1 х Сапфирен конус:
За отстраняване на суха кожа или мазоли от стъпалата на краката и от петите и за маникюр на ноктите.
1 х Конус от филц:
За изглаждане и полиране на ръба на нокътя след пилене, както и за почистване на нокътната повърхност. Винаги полирайте с кръгови движения и не поставяйте филцовия конус
на едно място. В противен случай триенето може да доведе до образуване на топлина.
1 х Сапфирена калусна пила:
За бързо премахване на упорити мазоли и твърда кожа по стъпалата и петите. Тази приставка може да се използва на големи площи.
1 х Цилиндрична фреза:
За силно изпилване на лигнифицирани повърхности на ноктите на краката, както и за изглаждането им. За целта приложете фрезата хоризонтално спрямо повърхността на ноктите и отстранете нежелания слой от тях, като използвате бавни кръгови движения.
1 х Пламъчна фреза:
За премахване на врастнали нокти. Внимателно направлявайте фрезата до частта, която ще се третира и отстранете частите от нокътя, които искате.
1 х Защитна капачка за прах от нокти:
Тази приставка събира натрупаните кожни клетки и прах от нокти.


Виж още Здраве и Фитнес
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти