Калъф за лаптоп HAMA Neoprene, До 40 см (15.6"), Неопрен, Син

Калъф за лаптоп HAMA Neoprene, До 40 см (15.6"), Неопрен, Син

id s758960
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да предпазите своя лаптоп със стил и надеждност? Представяме ви Калъф за лаптоп HAMA Neoprene, идеалният спътник за вашето устройство до 40 см (15.6").

Създаден от утвърдения бранд Hama, този калъф е синоним на качество и функционалност. Изработен от висококачествен неопрен, той предлага отлична защита от надрасквания и леки удари, което го прави незаменим аксесоар за всеки, който често пътува или просто иска да се погрижи за своя лаптоп.

С размери, които перфектно съответстват на стандартен 15.6-инчов лаптоп, външните размери на калъфа са 42 x 2 x 29 см, докато вътрешните са 39 x 1 x 28 см, осигурявайки плътно и сигурно прилепване към устройството. Теглото от едва 0.230 кг гарантира, че калъфът няма да бъде тежест във вашата чанта.

Закопчалката на цип осигурява лесен достъп до лаптопа, като същевременно предотвратява случайното му изпадане. Атрактивният син цвят придава модерен и елегантен вид, който със сигурност ще привлече вниманието и ще подчертае индивидуалността на собственика.

С 12 месеца гаранция, можете да бъдете сигурни, че инвестицията ви е защитена. Калъфът HAMA Neoprene е не само практичен избор, но и израз на грижа за вашето ценно устройство.

За тези, които търсят качество и стил, този калъф е идеалният избор. Независимо дали сте студент, който постоянно е в движение, или професионалист, който цени добрия външен вид и защитата на своите устройства, Калъф за лаптоп HAMA Neoprene е създаден, за да отговори на вашите нужди.

Искате ли да разгледате още Чанти за вашето устройство? Посетете нашия уебсайт и открийте разнообразие от продукти, които ще допълнят вашата техника с елегантност и практичност. А ако сте фен на марката, не пропускайте да разгледате и другите предложения от Чанти Hama, които предлагаме.

Защитете своя лаптоп с качество, доказано от времето, и се насладете на комфорта, който предлага Калъф за лаптоп HAMA Neoprene. Вашият лаптоп заслужава най-доброто, а с този калъф вие сте направили точния избор.




Виж още Чанти за Лаптоп, Таблет

Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти