Калъф Samsung Z FOLD 4 COVER+PEN SAND EF-OF93PCUEGWW

Калъф Samsung Z FOLD 4 COVER+PEN SAND EF-OF93PCUEGWW

id s2489353
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Искате ли да облечете вашия Samsung Z Fold 4 в елегантност и функционалност? Представяме ви Калъф Samsung Z FOLD 4 COVER+PEN SAND EF-OF93PCUEGWW – аксесоарът, който не само ще защити вашия смартфон, но и ще добави стил и класа към ежедневието ви.

Със своя изчистен и минималистичен дизайн в цвят пясък, този калъф е идеалното допълнение към иновативния Samsung Z Fold 4. Той е създаден да подчертава уникалната сгъваема функционалност на устройството, без да прави компромис с елегантността.

Изработен от издръжлив материал, калъфът предпазва от драскотини и леки удари, гарантирайки, че вашият смартфон ще остане като нов за по-дълго време. Това е идеалната защита за вашето устройство срещу износване от ежедневната употреба.

Освен това, калъфът разполага със специално отделение за S Pen, което гарантира, че стилусът ви винаги ще бъде под ръка и безопасно съхранен, когато не го използвате.

Точните изрезки за камерата на телефона са перфектно съобразени, така че да не пречат на функционалността на камерата, дори когато калъфът е поставен. Това означава, че можете да правите снимки и видеа без никакви затруднения.

От изображенията се вижда, че калъфът осигурява лесен достъп до портовете, бутоните и пантите на телефона, което показва, че е проектиран така, че да не пречи на операциите на устройството или на механизма му за сгъване.

Дискретното брандиране на Samsung показва, че това е официален аксесоар, изработен в съответствие с високите стандарти за качество на марката.

Съчетавайки защита, удобство и изтънчен стил, този калъф с място за химикалка подобрява потребителското изживяване за собствениците на Samsung Z Fold 4, сливайки функционалност с елегантен дизайн. За да разгледате още Калъфи за телефони Samsung, посетете нашия уебсайт.

Този аксесоар е идеален за динамичния професионалист или модерния технологичен ентусиаст, който търси не само функционалност, но и стил. Подходящ е както за мъже, така и за жени, които ценят иновациите и винаги са в крак с последните тенденции в технологиите. Без значение дали сте зает бизнесмен, креативен дизайнер или просто обичате да имате най-новото от света на смартфоните, този калъф е създаден да отговори на вашите нужди и да допринесе за вашия уникален стил.

За още страхотни предложения и Калъфи за телефони, разгледайте нашия каталог. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви предложи качествени продукти, които да отговорят на вашите високи изисквания и да направят вашия живот по-лесен и стилен.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти