Калъф Apple iPhone 13 Pro Silicone Pink Pomelo mm2e3

Калъф Apple iPhone 13 Pro Silicone Pink Pomelo mm2e3

id s689067
Описание

Искате ли вашето устройство да изглежда не само стилно, но и да бъде защитено с най-високо качество? Представяме ви Калъф Apple iPhone 13 Pro Silicone Pink Pomelo mm2e3 – перфектният избор за всеки притежател на iPhone 13 Pro, който цени изтънчеността и иновациите, които носи марката APPLE.

Този калъф е изработен от висококачествен силикон, който осигурява меко докосване и подобрява сцеплението, предотвратявайки пързалянето на устройството от ръцете ви. Неговият нежен розов цвят Pink Pomelo придава на вашия телефон свеж и очарователен вид, който несъмнено ще привлече вниманието на околните.

Дизайнът на калъфа е изключително тънък и се адаптира плътно към формите на iPhone 13 Pro, като по този начин запазва неговия елегантен профил. Логото на Apple е дискретно позиционирано на гърба, което подчертава автентичността на марката.

Силиконовият материал на калъфа е специално разработен да абсорбира ударите, предпазвайки вашия iPhone от сблъсъци и падания. Калъфът се простира и около предния ръб на телефона, което намалява риска екранът да докосне повърхности при падане с лице надолу.

Има прецизно изработен отвор около камерата, който гарантира защита без да пречи на употребата на камерата. Също така, калъфът е проектиран така, че да осигурява лесен достъп до всички бутони и функции на iPhone, включително бутоните за сила на звука и порта за зареждане.

Не на последно място, материалът и дизайнът на калъфа са съвместими с безжичното зареждане, което ви позволява да зареждате вашия iPhone без да се налага да махате калъфа.

Ако сте модерен човек, който следва тенденциите и обича да съчетава практичността с елегантността, този калъф е точно за вас. Той не само ще предпази вашия телефон, но и ще добави един уникален акцент към вашия стил. С Калъфи за телефони от ЗОРА, вие сте винаги сигурни, че получавате качество и стил, съобразени с последните технологични иновации.

Открийте още Калъфи за телефони APPLE и изберете този, който най-добре отговаря на вашия вкус и нужди. Верига магазини ЗОРА е мястото, където качеството и стилът се срещат, за да предложат на клиентите най-доброто за техните устройства.




Виж още Kалъфи, Протектори за телефони
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти