Каишка Trender Silicone Strap Apple 40/41mm Pink TR-ASL41PK

Каишка Trender Silicone Strap Apple 40/41mm Pink TR-ASL41PK

id s2381852
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да добавите уникален и стилен акцент към вашия Apple Watch? Представяме ви Каишка Trender Silicone Strap Apple 40/41mm Pink TR-ASL41PK – перфектният избор за всеки, който търси качество, комфорт и модерен дизайн.

Материал и комфорт: Изработена от висококачествен силикон, тази каишка предлага гъвкавост и удобство за кожата, което я прави идеална за ежедневна употреба. Меката текстура осигурява приятно носене през целия ден, без да дразни или ограничава движението на китката.

Цвят: С наситения си розов цвят, каишката привлича вниманието и придава свеж и жизнен вид на вашия часовник, като по този начин лесно можете да персонализирате вашия Apple Watch според настроението или облеклото си.

Съвместимост: Специално създадена за моделите Apple Watch с размер 40mm и 41mm, каишката гарантира сигурно и точно прилягане, което е от съществено значение за функционалността и удобството при носене.

Система за закопчаване: Оборудвана с механизъм за закопчаване с щифт и примка, каишката позволява лесно регулиране на размера, за да пасне перфектно на различни обиколки на китката.

Издръжливост: Силиконовият материал по природа е издръжлив и устойчив на пот и вода, което я прави идеален избор за активния начин на живот.

Естетика: Дизайнът на каишката включва еднообразен цвят по цялата дължина, с матово покритие, което допринася за нейния елегантен и съвременен външен вид.

На предоставената снимка можете да видите каишката с нейните ключови характеристики, които подчертават цвета, материала и дизайнерските специфики, които са важни за потребителите, търсещи издръжлива и модерна каишка за техния Apple Watch.

Този аксесоар е идеален за младите, модерни жени, които искат да изразят своята индивидуалност и да добавят цветен акцент към своята ежедневна визия. Независимо дали сте на работа, на тренировка или на кафе с приятели, Каишка Trender Silicone Strap е перфектният избор за всяка ситуация. За още повече Аксесоари, можете да разгледате нашия асортимент.

Ако търсите разнообразие от аксесоари на марката Trender, не пропускайте да разгледате нашата селекция от Аксесоари Trender, където ще откриете продукти, които съчетават качество и стил.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само разнообразие от продукти, но и гаранция за качество и стил. Изберете Каишка Trender Silicone Strap Apple 40/41mm Pink TR-ASL41PK и направете своя Apple Watch още по-привлекателен!



Технически характеристики

Цвят:  Черен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти