Кабел Skross 3 в 1, USB-A - USB-C/ Lightning/ Micro USB , Метална оплетка, 0.3 м

Кабел Skross 3 в 1, USB-A - USB-C/ Lightning/ Micro USB , Метална оплетка, 0.3 м

id s2558242
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да зареждате всичките си устройства с един и същ кабел, без да се притеснявате за различните конектори? Представяме ви Кабел Skross 3 в 1, който е истинско технологично чудо за всеки, който цени удобството и многофункционалността.

Кабел Skross 3 в 1 е с дължина от 30 см и е оборудван с USB-A конектор за връзка с вашия компютър или зарядно, и с три различни изхода: USB-C, Lightning и Micro USB. Това го прави универсално решение за зареждане и синхронизация на разнообразни устройства. Съвместим е с повечето модели смартфони на пазара, като осигурява висока скорост на пренос на данни и зареждане.

Изработен е с метална оплетка, която не само придава елегантен сив цвят, но и гарантира изключителна издръжливост и защита от заплитане. Екранирането на кабела пък осигурява надеждна защита от външни електромагнитни намеси, което е от съществено значение за качеството на преносимите данни и стабилността на зареждането.

С гаранция от 12 месеца, SKROSS ви дава допълнителна сигурност за качеството и надеждността на своя продукт. Този кабел е идеален за хора на възраст от 18 до 55 години, които водят активен начин на живот и често се нуждаят от бързо и ефективно зареждане на различни устройства по време на път или в офиса.

Не е нужно да носите няколко различни кабела със себе си, което е особено удобно за заетите професионалисти и студенти, които искат да минимизират броя на аксесоарите в своята чанта. Кабел Skross 3 в 1 е идеален и за семейства, където членовете използват различни типове устройства, тъй като с него всеки може да зарежда своя телефон или таблет без да се налага да търси специфичен кабел.

За тези, които обмислят покупката на кабел, е важно да знаят, че Кабел Skross 3 в 1 е не само практичен, но и стилен аксесоар. Сивият цвят и металната оплетка придават модерен и професионален вид, който се вписва идеално във всяка работна среда или домашен интериор.

При покупка на този кабел, потребителите се радват на удобството да имат един кабел за всички свои устройства, което намалява нуждата от чести покупки на нови кабели и помага за опазването на околната среда чрез намаляване на електронните отпадъци.

Ако търсите още висококачествени Кабели или искате да разгледате повече продукти от марката SKROSS, можете да посетите нашия онлайн магазин. Ние предлагаме широка гама от аксесоари, които да отговорят на вашите нужди. Разгледайте нашата селекция от Кабели SKROSS и изберете най-подходящия за вас.

Във Верига магазини ЗОРА сме ангажирани да предоставяме само продукти, които отговарят на най-високите стандарти за качество и функционалност. Кабел Skross 3 в 1 е пример за нашето стремеж да удовлетворим нуждите на нашите клиенти с продукти, които улесняват ежедневието и добавят стойност към техния активен начин на живот.



Технически характеристики

Цвят:  Сив
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти