Кабел Hama Flexi-Slim USB-C - USB-A 2.0 мъжко, 0.75м,тънък, позлатен, зелен

Кабел Hama Flexi-Slim USB-C - USB-A 2.0 мъжко, 0.75м,тънък, позлатен, зелен

id s2243660
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Запознайте се с перфектния спътник за вашите мобилни устройства - Кабел Hama Flexi-Slim USB-C - USB-A 2.0, който съчетава елегантност и функционалност в едно. Този висококачествен кабел от марката Hama е създаден, за да отговори на всичките ви нужди, когато става въпрос за бърз и надежден трансфер на данни.

С дължина от 0.75 метра, този тънък и позлатен кабел е идеален за ежедневна употреба, без да заема много място във вашата чанта или джоб. Неговият зелен цвят добавя стилно акцентиране към вашите аксесоари, а позлатените конектори гарантират оптимална връзка и дълготрайност.

Съвместимостта е ключова, и точно затова Кабел Hama Flexi-Slim е универсален, подходящ за различни модели телефони и устройства с USB-C и USB-A входове. Това го прави универсален избор за зареждане и синхронизация на вашите устройства. Благодарение на скоростта на трансфер на данни от 480 MBit/s, вие ще можете бързо и лесно да прехвърляте файлове между устройствата си.

Качеството на продукта е гарантирано с 12 месеца гаранция, което ви дава допълнителна сигурност при покупката. Екранирането на кабела пък осигурява защита от външни електромагнитни намеси, което е важно за запазване на качеството на данните по време на трансфер.

Ако сте човек, който цени качеството и стилът в ежедневието си, този кабел е точно за вас. Той е създаден, за да улесни вашето ежедневие, без да прави компромис с визията. Подходящ е както за младите професионалисти, така и за студентите, които са в постоянно движение и имат нужда от надеждни и функционални аксесоари.

Избирайки Кабел Hama Flexi-Slim, вие инвестирате в дългосрочно решение за свързване на вашите устройства. Независимо дали сте на работа, в училище или на път, той ще бъде ваш надежден помощник. И не забравяйте, че качеството на връзката може да повлияе значително на вашата продуктивност и настроение.

За тези, които търсят разнообразие и искат да разгледат още продукти от категорията, може да посетите нашия уебсайт и да откриете широка гама от Кабели, които да отговорят на вашите специфични нужди. А ако сте фен на марката Hama, не пропускайте да разгледате и другите предложения на бранда, като последвате този линк: Кабели Hama.

В заключение, Кабел Hama Flexi-Slim USB-C - USB-A 2.0 е висококачествен, стилен и универсален аксесоар, който ще улесни вашия ежедневен живот и ще ви помогне да останете свързани във всяка ситуация. Изберете надеждността и качеството, които Hama предлага, и се насладете на безпроблемна употреба с гаранция за добро настроение.



Технически характеристики

Цвят:  Зелен
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти