Кабел EMOS S03430 ЗАХРАНВАЩ ЗА ПЕЧКА
ОписаниеХарактеристики

Искате ли да осигурите надеждно и безопасно захранване за вашата печка? Кабел EMOS S03430 ЗАХРАНВАЩ ЗА ПЕЧКА е точно това, от което се нуждаете!

Този качествен захранващ кабел на марката EMOS е с дължина от цели 3 метра, което ви дава свободата да поставите вашата печка там, където е най-удобно за вас, без да се притеснявате за достигането до електрическия източник. С гумена изолация, той е устойчив на високи температури и е изработен да издържа на ежедневната употреба в домашни условия, както и в професионални кухни.

Кабелът е оборудван с щепсел тип Шуко, който е стандартен за европейските електрически контакти, гарантирайки съвместимостта му с повечето домакински уреди. От другата страна, проводниците са голи, което позволява директно свързване към печката или друг подобен уред, улеснявайки инсталацията.

С три проводника със сечение 3 x 2.5 mm2, Кабел EMOS S03430 осигурява стабилно и сигурно захранване, което е основен фактор за безпроблемната работа на всяка печка. Черният цвят на изолацията не само придава елегантен вид, но и подсказва за устойчивостта му към външни влияния.

Използването на кабела е изключително лесно и не изисква допълнителни свързващи елементи или конектори, което го прави идеален за бърза и проста инсталация. Той е подходящ както за домашна употреба, така и за комерсиални кухни, където се търси надежден и сигурен източник на захранване.

За да откриете още Кабели от високо качество, можете да разгледате нашия асортимент. А ако сте фен на марката EMOS, не пропускайте да разгледате и другите продукти, които предлагаме, като посетите Кабели EMOS.

Идеален за хора, които ценят качеството и безопасността, Кабел EMOS S03430 ЗАХРАНВАЩ ЗА ПЕЧКА е продуктът, който ще удовлетвори нуждите на всеки, който търси дълготрайно и надеждно решение за своята кухня. Независимо дали сте собственик на ресторант или просто обичате да готвите у дома, този кабел е създаден да издържи на интензивна употреба и да осигури безпроблемната работа на вашите уреди.

Защо да изберете именно Кабел EMOS S03430 ЗАХРАНВАЩ ЗА ПЕЧКА? Защото той представлява съчетание от високо качество, дълготрайност и функционалност, което е резултат от строгия контрол и внимание към детайла, характерни за продуктите на EMOS. С този кабел, вие инвестирате в сигурността и комфорта на вашата кухня.



    Технически характеристики
    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти
    Свързани продукти