Кабел DIVA HDMI 2.0 M-M 2.5M
ОписаниеХарактеристики

Защо да се задоволявате с добро качество на изображението, когато може да имате перфектно? Представяме ви Кабел DIVA HDMI 2.0 M-M 2.5M – ключът към визуално изживяване, което превръща всяко гледане в настояща наслада.

Създаден от утвърдената марка DIVA, този кабел е идеалният спътник за вашите мултимедийни устройства. Благодарение на високоскоростната си HDMI 2.0 спецификация, той осигурява безпроблемна и кристално чиста трансмисия на аудио и видео сигнали. С поддържана резолюция до 4K (4096 x 2160 p @ 60 Hz), кабелът гарантира, че ще се насладите на изключително детайлни и живи изображения, които оживяват пред очите ви.

Дължината от 2.5 метра предоставя достатъчно гъвкавост при свързването на устройствата ви, без да се налага да пренареждате цялата стая. Това е особено удобно за тези, които обичат да подреждат своето пространство с мисъл за комфорт и функционалност.

Избирайки Кабели DIVA, вие инвестирате в дълготрайност и надеждност. Тези кабели са проектирани да издържат на ежедневната употреба, осигурявайки стабилна връзка между вашите устройства. Ако желаете да разгледате и други продукти от тази марка, можете да намерите широка гама от Кабели DIVA в нашия онлайн магазин.

Потребителите, които търсят висококачествени Кабели, знаят, че детайлите правят разликата. Така че, ако сте киноман, геймър или просто искате да се насладите на безупречно визуално изживяване, Кабел DIVA HDMI 2.0 M-M 2.5M е създаден за вас. Той е предпочитан избор за хора, които не правят компромис с качеството и търсят най-доброто за своите домашни развлекателни системи.

Независимо дали сте самотен вълк, който обича да се потапя във филмови маратони или част от голямо семейство, което се събира пред екрана за общи моменти на забавление, този кабел е създаден да удовлетвори вашите нужди. Той е идеален за тези, които ценят високото качество и искат да извлекат максимума от своите устройства.

С Кабел DIVA HDMI 2.0 M-M 2.5M, вие не просто купувате продукт – вие инвестирате в превъзходно аудио-визуално преживяване. Той е създаден да надмине очакванията и да предостави непрекъснато качество на изображението, което ще ви накара да се чувствате част от действието.

Не позволявайте качеството на вашите мултимедийни изживявания да бъде компрометирано от подстандартни кабели. Изберете Кабел DIVA HDMI 2.0 M-M 2.5M и се насладете на върховно аудио и видео качество, което преобразява всеки момент пред екрана в незабравимо преживяване.



    Технически характеристики

    Цвят:  Черен
    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти