INT Bluetooth хедсет пакет за каска Intercom U-COM6R TP - двоен
Икона нов продукт
Описание

U-com 6R е новият интерком, оборудван с Bluetooth 5.2 технология, идеален за комуникация по двойки: както между мотоциклетист и пътник, така и от велосипед на велосипед до максимално разстояние от 1 км. Пълната съвместимост с всички Sena, TFT, GPS и OEM системи от големите производители на каски на пазара го прави перфектния спътник за приключения. U-com 6R също предлага много висока аудио производителност благодарение на новите 32 mm HD високоговорители за дълбоки и обгръщащи баси, докато слушате любимите си плейлисти, дори на заден план по време на разговор. Подобно на аудиото, батерията също предлага отлична производителност, добри 15 часа в интерком режим! Друг отличителен елемент на този модел е пълната му възможност за премахване, можете да го инсталирате само с няколко стъпки на всичките си любими каски, благодарение на предоставените скоби (залепващи или скоби). Освен това, благодарение на дизайна с множество бутони, винаги е гарантирана максимална лекота на използване, дори и с ръкавици.

Технически характеристики:

ДОБЪЛВАНЕ НА ФЪРМУЕР: Добавяне и конфигуриране на компютър (Windows и MacOs)

ПРИЛОЖЕНИЕ: Ново приложение за iOS и Android - Пълен контрол на функциите на интеркома - Показано е остатъчното време за зареждане - Показана е инсталираната версия на фърмуера и наличността на новите издания - Показан е процентът на зареждане на батерията - Лесно създаване на група за интерком - Интелигентно сдвояване на интерком: сдвояване на интерком чрез QR код - Избор на предварително зададени аудио еквалайзери.

АУДИО: NDVC - автоматична настройка на силата на звука, режим на двойна настройка на силата на звука за отворени и модулни каски или за каски с цялото лице, ветроустойчив насочен микрофон

СЪВМЕСТИМОСТ: С всички Bluetooth® смартфони - GPS сателитни навигации с Bluetooth® технология и HFP профил - Пълна интеграция с всички Sena системи и каски с вградена комуникационна система - Връзка с интеркоми на други марки в режим Anycom - Съвместимост с всички TFT и GPS системи - Могат да се инсталират на повечето каски.

GPS: Съвместим с основните Bluetooth® навигатори за мотоциклети - GPS гласови инструкции също във фонов режим по време на разговор - Съвместим с основните навигационни приложения за смартфони, гласови инструкции също във фонов режим.

МУЗИКА: Възпроизвеждане на аудио (A2DP/AVRCP) от смартфони, мултимедийни системи на превозни средства (tft), MP3 плейъри и други Bluetooth® плейъри.

 



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти