Игра Luigi's Mansion 2 HD (NSW)
Описание

Време е да изчистим къщата!

Присъедини се към Луиджи в страшна приключенска мисия в Luigi’s Mansion 2 HD за Nintendo Switch.

В това визуално подобрено приключение ще посетиш студените места на плашещата долина Евершейд, място, където до наскоро, странният Тъмен Лунен Феномен висеше на небето. Според изследователя на призраци Професор Е. Гад, той успокояваше призраците на долината... докато една вечер Тъмният Лунен Феномен мистериозно се разби!

Сега мястото е пълно с призраци, които правят проблеми! Може ли Луиджи да възстанови изчезналите части на Тъмния Лунен Феномен и да възстанови мира в долината?

За щастие, Професор Е. Гад е осигурил на Луиджи правилните инструменти за работата, като например оглушителната лампа Strobulb и надеждния Poltergust 5000, който може да изсмуче призраци, обекти или да взаимодейства с околната среда.

Призрачните приключения на Луиджи ще го отведат на различни места, включително бивш лаборатория за растителни изследвания, развалината на часовникарска фабрика и леден, сняг покрит рудник, само за да споменем някои.

До четирима играчи могат да се обединят, за да се изправят пред предизвикателствата на Скерскрейпър - обитавана с призраци сграда, изпълнена с предизвикателства, които не се срещат в основното приключение. Наеми своите колеги призрачни ловци, за да се изкачите по терификационната кула чрез местно безжично възпроизвеждане или онлайн.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти