Игра Cyberpunk 2077 Ultimate Edition- Код в Кутия (PC)

Игра Cyberpunk 2077 Ultimate Edition- Код в Кутия (PC)

id s2555498
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Cyberpunk 2077: Ultimate Edition

Отвори пълния потенциал на Cyberpunk 2077 с Ultimate Edition. Погълни се в обширния свят на този RPG с отворен свят, изпъстрен с действие и приключения, разположен в Найт Сити - мегаполис, залъган от власт, глямур и модификации на тялото. Вземи ролята на V, киберпънк наемник, и се впусни в безжалостна битка срещу най-мощните сили на града в борба за слава и оцеляване. Легендите ще бъдат създадени тук. Твоята каква ще бъде?

Потопи се в дълбочините на тъмното бъдеще с Ultimate Edition - пълен пакет, включващ всички завладяващи истории, ъпдейти в геймплея и всички предишно издадени съдържания. Това включва и хваленото разширение с шпионски трилър, Phantom Liberty, всичко в един пакет за най-комплексното киберпънк приключение.

Изкови своето Cyberpunk приключение

Превърни се в градски беглец, въоръжен с кибернетични подобрения, и изрежи своята легенда по неоновите улици на Найт Сити. Твоята история е твоя за формиране, докато се движиш из град, изпълнен с дейности, тайни и възможности.

Разгледай Града на Бъдещето

Найт Сити е пълен с дейности, завладяващи гледки и интригуващи личности. Решението е твое - реши къде да отидеш, кога да отидеш и как да стигнеш до там в този футуристичен мегаполис.

Изгради Легендата Си

Започни смели приключения и създай връзки с незабравими герои, всеки от които е влиян от решенията, които вземаш. Твоето пътуване формира съдбите, не само на тези около теб, но и на теб самия, в град, където всяко решение изпраща вълни през кибернетичната мрежа.

Контролирай Приказката

Твоите избори в основната игра и приключението с шпионски трилър, Phantom Liberty, създават сложни мрежи от последствия, формиращи съдбите на героите и определяйки твоето собствено предопределение. В Cyberpunk 2077, историята е твоят платно, а ти държиш четката.

Изключителни Награди Те Очакват

Притежавай ексклузивни предмети в играта и цифрови радости, вдъхновени от игрите на CD PROJEKT RED, чрез програмата My Rewards. Повиши своето киберпънк изживяване с предмети, които отразяват твоя статус като истинска легенда в Найт Сити.

Открий тайните на тъмното бъдеще, формирай своето предопределение и завладей Найт Сити с Cyberpunk 2077: Ultimate Edition. Това не е просто игра; това е потопящо пътуване в сърцето на киберпънк лора.



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти