Игра Assassin's Creed Rebel Collection - Код (NSW)

Игра Assassin's Creed Rebel Collection - Код (NSW)

id s2561148
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
Описание

Опитайте удостоената с награди франчайз Assassin's Creed навсякъде и по всяко време. Assassin's Creed®: The Rebel Collection предлага две пълни с действие игри и всички предишни еднолични DLC-та. Станете най-страшният пират в Карибите с Assassin's Creed® IV Black Flag® и се превърнете в най-добрия ловец на асасини с Assassin's Creed® Rogue.

За Assassin's Creed IV Black Flag

Отплавайте в Златната епоха на пиратството, когато пиратите създадоха своя собствена беззаконна република. Станете Едуард Кенуей, най-страшният капитан-пират в Карибите, който е привлечен към древната война между асасините и тамплиерите. Играйте роля в световноизвестни битки. Завоювайте уважението на легенди като Черна Брадва. Открийте скритите съкровища на безбройни отдалечени острови, където корупцията, алчността и жестокостта са често срещани.

За Assassin's Creed Rogue:

Сред хаоса на Френска и индианска война, бавното слизане в тъмнината на един мъж завинаги формира бъдещето на американските колонии. Играйте като Шей Патрик Кормак и се превърнете от верен член на Братството на асасините в най-добрия ловец на асасини. Приключете с опасно пътуване през Америка и ледените студени води на Атлантическия океан, като вземете перспективата на тамплиер за първи път в историята на франчайза.

Тази ексклузивна компилация включва подобрени функции за системата Nintendo SwitchTM, като Handheld Mode, HD Rumble, Touch Screen Interface, Optimized HUD и Motion Control Aiming.

Assassin's Creed: The Rebel Collection включва Assassin's Creed IV Black Flag с всичките му еднолични DLC-та и Assassin's Creed Rogue. Опитайте невероятното приключение сега!



  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти