i-total чанта за компютър, черна с жълто
Описание

I-total eco RPET съчетава устойчива мода с интелигентни функции. Целта на проекта е да се даде втори шанс на пластмасовите отпадъци чрез рециклирането и повторното им използване. От използвани PET бутилки с помощта на технология се получават влакна и след това тъканта, от която е направена цялата колекция. За по-малки продукти са достатъчни 2 рециклирани бутилки от 500 мл, за по-големи раници общо 30-35 рециклирани бутилки от 500 мл. Всички продукти са 100% рециклиран материал (единственото изключение са металните ципове) и са сертифицирани в съответствие с Global Recycled Standard. Произведено екологично в Италия.

 

Идеята идва от числата: всеки ден използваме повече от 100 милиона пластмасови бутилки по света. PET бутилки. По този начин PET, т.е. полиетилен терефталат, е най-известният представител на широко семейство пластмаси. Пластмасата безспорно е доминиращият материал на съвремието. За неговите свойства. Гъвкавост, издръжливост, способност за образуване на съединения. Накратко, пластмасата управлява нашия свят. Дори нашите кофи за боклук. Те представляват по-голямата част от опаковъчните материали. За щастие тяхното "ново" открито свойство е, че могат да се рециклират. По този начин технологично може лесно да се превърне във вторичен материал с многостранна употреба. В нашия случай на влакна.

 

Всеки i-total eco RPET продукт е направен (с изключение на циповете:) изключително от тези влакна. За по-големите са нужни около 35 големи PET бутилки, за бъбречни чанти и калъфи са достатъчни 2. Всички продукти са сертифицирани в съответствие с Global Recycled Standard. Така цялата колекция градски багаж i-total eco RPET е не само елегантна и практична, но и екологична. Заедно помагаме за намаляване на отпадъците и спасяване на природата.

 

Практична чанта за преносим компютър с максимални размери 16``

С две отделения

 

 

Размери (д/ш/в): 37.5 x 28.5  х 3 см.

Тегло: 435 грама.

За деца над 3 години.



    • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
    • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
    • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

    Свързани продукти