Готварска печка (ток) AEG CCB56481BW*** , Керамични , Бял
Икона нов продукт

Готварска печка (ток) AEG CCB56481BW*** , Керамични , Бял

id s3065342
ОписаниеХарактеристики

Открийте удоволствието от готвенето с новата готварска печка AEG CCB56481BW, която превръща всяко кулинарно приключение в истинско изкуство. Със своя стилен бял дизайн и керамични котлони, тази печка е идеалният избор за всеки, който цени качеството и функционалността.

С гаранция от 24 месеца, този уред от AEG е създаден да издържи на интензивна употреба, докато мултифункционалната фурна с обем от 58 литра предлага достатъчно пространство за всички вашите кулинарни творения. С 11 различни функции, фурната осигурява гъвкавост и точност при готвенето, а иновативната функция SteamBake добавя пара за постигане на сочни и хрупкави печива, които ще очароват всеки гурман.

Енергиен клас А гарантира ефективност и икономия на електроенергия, което е важно не само за домакинството, но и за околната среда. Механичното управление на фурната е удобно и лесно за използване, а дисплеят и Pull-Push бутоните добавят допълнителен комфорт при настройките на уреда.

С размери, които се вписват идеално във всяка кухня - височина 858 мм, ширина 500 мм и дълбочина 600 мм, тази готварска печка е създадена да оптимизира пространството ви. Електронният таймер позволява прецизно планиране на времето за готвене, а халогенното осветление осигурява отлична видимост вътре във фурната.

С четири керамични котлона, тази готварска печка предлага разнообразие от възможности за готвене, като всеки котлон е с индикатор за остатъчна топлина за вашата безопасност. Двойните стъкла на вратата не само увеличават енергийната ефективност, но и допринасят за по-безопасна работна среда в кухнята.

Ако сте любител на кулинарните изживявания и търсите надежден и ефективен уред, който да отговори на високите ви изисквания за качество и функционалност, готварската печка AEG CCB56481BW е идеалният избор за вас. Независимо дали сте младо семейство, което обича да експериментира с нови рецепти, или опитен готвач, търсещ прецизност и надеждност, този уред ще се превърне във ваш незаменим помощник.

За да разгледате и други висококачествени Готварски печки AEG, посетете нашия уебсайт. И не забравяйте, че можете да откриете още много разнообразни Готварски печки, които да отговорят на вашите нужди и желания.

Верига магазини ЗОРА ви предлага не само качествени продукти, но и доверие и сигурност при покупката. С готварската печка AEG CCB56481BW, вие избирате не просто уред, а партньор в кухнята, който ще ви помогне да превърнете всяко хранене в празник за сетивата.




Виж още Готварски печки

Технически характеристики

Цвят:  Бял
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти