Готварска печка (ток) AEG CCB56481BM*** , Керамични , INOX
Икона нов продукт

Готварска печка (ток) AEG CCB56481BM*** , Керамични , INOX

id s3065343
ОписаниеХарактеристики

Открийте новия измерения на готвенето с Готварска печка (ток) AEG CCB56481BM, която превръща всяко кулинарно приключение в истинско удоволствие. Със своята елегантна иноксова повърхност и керамични котлони, тази печка е не само функционален, но и стилен акцент във всяка кухня.

С 24-месечна гаранция и мултифункционална фурна, този уред от AEG обещава надеждност и многообразие от възможности за готвене. Полезният обем от 58 литра предоставя достатъчно пространство за приготвяне на големи ястия, а с 11 различни функции на фурната, можете да експериментирате с разнообразни рецепти.

Иновативната функция SteamBake добавя пара по време на печене, което гарантира сочност на вътрешността и перфектна хрупкавост на коричката на вашите печива. Механичното управление на фурната е удобно и интуитивно, докато електронният таймер и халогенното осветление осигуряват прецизност и видимост при готвене.

С четири керамични котлона, тази готварска печка предлага разнообразие от опции за готвене, като всеки котлон е оборудван с индикатор за остатъчна топлина за вашата безопасност. Двойните стъкла на вратата не само подобряват изолацията, но и улесняват почистването.

С размери от 858 мм височина, 500 мм ширина и 600 мм дълбочина, тази печка се интегрира безпроблемно в повечето кухненски интериори. Енергиен клас A гарантира ефективност и икономия на енергия, което е важно за всеки съвременен домакин.

Представете си как Готварска печка AEG CCB56481BM ще се впише във вашата кухня, добавяйки модерен акцент и предоставяйки възможности за приготвяне на вкусни и здравословни ястия. Независимо дали сте начинаещ готвач или опитен кулинар, този уред ще отговори на всичките ви нужди и ще ви вдъхнови да разширите кулинарните си хоризонти.

За тези, които търсят уреди, които да съчетават технология и стил, Готварски печки AEG предлагат изключително качество и иновации. Ако желаете да разгледате още варианти, посетете нашия раздел с Готварски печки, където ще откриете широка гама от модели, отговарящи на всяко предпочитание и нужда.

Изборът на готварска печка е важно решение за всеки дом. AEG CCB56481BM е създадена, за да улесни вашето ежедневие и да превърне готвенето от задължение в удоволствие. Представете си аромата на свежо изпечен хляб или пухкавия бисквит, който само чака да бъде разрязан - всичко това е възможно с правилния уред във вашата кухня.

Инвестирайте в качество и иновация с Готварска печка (ток) AEG CCB56481BM и преобразете начина, по който готвите. Насладете се на всяко кулинарно творение с увереността, че разполагате с надежден и мултифункционален помощник в кухнята.




Виж още Готварски печки

Технически характеристики

Цвят:  inox
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти