CFEXPRESS 128GB TYPE-B CARD,1900/1700MB/SVPG400 DIAMOND SERIES LEXAR

CFEXPRESS 128GB TYPE-B CARD,1900/1700MB/SVPG400 DIAMOND SERIES LEXAR

id s2690791
Описание

Ненадмината производителност за заснемане на гладко 8K RAW видео

От полето до постпродукцията, изпитайте несравнимата производителност на Lexar® Professional CFexpress™ Type B Card DIAMOND Series. Създадена да отговори на изискванията на професионалните режисьори и създатели на съдържание, тази карта отприщва светкавично бързи скорости до 1900MB/s при четене и 1700MB/s при запис и минимална устойчива скорост на запис от 1600MB/s1 за заснемане на плавно RAW 4K, 6K, 8K и отвъд видео с устойчива производителност.

 

Драстично ускорете работния си процес

Блестящата производителност на Lexar® Professional CFexpress™ Type B Card DIAMOND Series ви позволява да улавяте и прехвърляте съдържание бързо и ефективно. И с водеща в индустрията скорост на прехвърляне на четене до 1900MB/s1, вие бързо ще преминете през постпродукцията и драстично ще ускорите работния си процес от началото до края.

 

Поддържа плавна 8K видео производителност

С участието на PCIe Gen 3x2, NVMe високоскоростни протоколи и скорост на запис до 1700MB/s1, тази карта улавя най-висококачествените RAW, ProRes и 8K видео с лекота. Този продукт отговаря на спецификацията VPG400 за видео с професионално качество, което означава, че е гарантирано да заснема видео потоци при минимална гарантирана скорост на запис от 400MB/s1, когато се използва със съвместими хост устройства и носители за запис.

 

Обратно съвместим с XQD® камери

За допълнителна гъвкавост, серията Lexar® Professional CFexpress™ тип B DIAMOND е обратно съвместима с избрани XQD® камери2, позволявайки на съществуващи устройства с производителност от следващо поколение.

 

Снимайте приключения с изключителна издръжливост

Lexar® Professional CFexpress™ Type B Card DIAMOND Series е създадена със здравата издръжливост, от която се нуждаете, за да заснемате дори при най-суровите условия. Картите са проектирани да бъдат устойчиви на удари и вибрации и на екстремни температури.

 

Строго тествани

Всички продукти на Lexar преминават през обширни тестове в лабораториите за качество на Lexar, съоръжения с хиляди различни камери и цифрови устройства, за да се гарантира производителност, качество, съвместимост и надеждност.




Виж още Карти памет
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти