Beurer IH 24 Kids Nebuliser; compressed-air technology; mouthpiece, medicine atomizer; baby and children masks; medical device; storge pouch

Beurer IH 24 Kids Nebuliser; compressed-air technology; mouthpiece, medicine atomizer; baby and children masks; medical device; storge pouch

id s2565121
Продукта вече не се предлага Абонирай се за бюлетина
ОписаниеХарактеристики

Имате ли нужда от надежден помощник в борбата с детските настинки и алергии? Представяме ви Beurer IH 24 Kids Nebuliser - медицинско устройство, което превръща лечението в игра и облекчение.

Със своята иновативна compressed-air technology, този небулизатор осигурява ефективно и бързо инхалиране на лекарства, като гарантира, че малките пациенти получават точната доза медикаменти. С аерозолен капацитет от 0.35 и налягане на парата от 1.45 bars, Beurer IH 24 генерира фини частици с размер само 3.07 µm, което позволява на лекарствата да достигнат дълбоко в дихателните пътища.

За удобство на родителите и комфорт на децата, комплектът включва мундщук, силиконови маски за бебета и деца, както и всички необходими аксесоари за ефективна употреба и лесна дезинфекция. Изключително подходящо е за деца от шестия месец на живота, което го прави идеален избор за семейства с малки деца.

Дизайнът на устройството е изчистен и приятен, в нежен бял цвят, който лесно се вписва във всеки дом. Освен това, Beurer IH 24 Kids Nebuliser се доставя с просторна чанта за съхранение, което гарантира, че всички компоненти ще останат на едно място и ще бъдат защитени от прах и замърсявания.

С гаранция от цели 60 месеца, можете да бъдете сигурни в качеството и надеждността на този продукт. BEURER е марка с доказана репутация в областта на здравето и личната грижа, която се грижи за вашето спокойствие и това на вашето семейство.

Инвестицията в здравето на вашите деца е от най-висок приоритет. С Beurer IH 24 Kids Nebuliser, вие осигурявате на вашите малчугани бързо облекчение и ефективно лечение в уютната обстановка на дома. Открийте повече продукти за Здраве BEURER и се погрижете за благополучието на вашето семейство.

Beurer IH 24 Kids Nebuliser е не само медицинско устройство, но и верен приятел във всяка ситуация, когато здравето на вашите деца е поставено на изпитание. С него вие сте подготвени да се справите с всяка настинка, бронхит или алергия, и да подарите на вашите деца спокойствието, от което се нуждаят, за да растат здрави и щастливи.

Изберете качеството и сигурността, които Beurer IH 24 Kids Nebuliser предлага, и бъдете спокойни, че вие правите най-доброто за здравето и благополучието на вашите деца. Верига магазини ЗОРА е тук, за да ви подкрепи в тази важна мисия.



Технически характеристики

Цвят:  White
  • Какво пазаруват другите Какво пазаруват другите
  • Какво пазаруват другите Най-продавани продукти
  • Какво пазаруват другите Промоционални продукти

Свързани продукти